Algemeen Tandartsen

Hilde Meulleman

Hilde studeerde af aan de Universiteit Gent als Master in de Tandheelkunde in 2009. In 2010 behaalde ze haar Postgraduaat Algemeen Tandarts.

Nadien werkte ze in drie groepspraktijken. Op 1 oktober 2013 opende ze haar eigen praktijk in Schoten.

Zij is ook medewerker voor het vak Mondgezondheid en Maatschappij in de opleiding Tandheelkunde aan de Universiteit Gent.

Hilde is alle werkdagen aanwezig.

Carmen Lambrecht

Carmen studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven als Master in de Tandheelkunde in 2018. In 2019 behaalde zij haar Postgraduaat Algemeen Tandarts.

Sinds augustus 2019 maakt zij deel uit van ons team als Algemeen Tandarts.

Carmen is alle werkdagen aanwezig.

Nicolas Berghmans

Nicolas studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven als Master in de Tandheelkunde in 2017.

In 2018 behaalde hij zijn Postgraduaat Algemeen Tandarts.

Hij werkt in drie groepspraktijken. Sinds september 2018 maakt hij deel uit van ons team als Algemeen Tandarts. Zijn interesses liggen in de conserverende tandheelkunde, endodontologie en kroon- en brugwerk.

Nicolas is aanwezig op donderdag en vrijdag.

Sarah Van Den Heuvel

Sarah studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven als Master in de Tandheelkunde in 2019. In 2020 behaalde zij haar Postgraduaat Algemeen Tandarts.

Ze werkt in twee groepspraktijken. Sinds september 2021 maakt zij deel uit van ons team als Algemeen Tandarts.

Sarah is aanwezig op dinsdag en woensdag.

 

Specialisten

Lior van Wageningen

Endodontoloog

Lior van Wageningen studeerde af aan de universiteit van Amsterdam als Algemeen Tandarts in 2001. In 2007-2008 volgde hij de specialisatie endodontologie en traumatologie. Hij werkt in verschillende groepspraktijken in Nederland en Vlaanderen.

Sinds maart 2020 maakt hij deel uit van ons team als Endodontoloog.

Meer info vindt u op endolior.be.

Lior is tweewekelijks aanwezig op dinsdag.

Nasim Mahjoub Pour

Tandarts - Implantoloog

Nasim studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven als Master in de Tandheelkunde in 2014. In 2015 behaalde zij haar Postgraduaat Algemeen Tandarts. Van 2015 tot 2018 volgde zij aan de Universiteit Gent de specialisatie Parodontologie en Orale Implantologie.

Zij is gespecialiseerd in het behandelen van gingivitis en parodontitis. Naast parodontale chirurgie doet Nasim ook esthetische tandvleescorrecties zoals gingivectomie, klinische kroonverlenging, bindweefselenten en recessiebedekking alsook het behandelen van gummy smile.

Zij heeft ook een passie voor implantologie. Dit gaat van implantologische behandelingen in de esthetische zone, botopbouw en sinusaugmentatie tot volledige rehabilitatie.

Nasim is tweewekelijks aanwezig op dinsdag.

Assistentie en onderhoud

June

Ilse

Ellen

Iwona

Praktijkmanagement

Jan

Hilde